Fire workshops i praktisk investering

Er du seriøs med investering i aktier, så har du virkelig nytte af værktøj og systematisk metode

Innovia tilbyder fire workshops i praktiske investeringsteknikker til de, der ønsker større resultater og mindre tidsforbrug til strømlining af egen portefølje. Workshop-serien er en effektiv vej til at optimere afkast, til at time køb og salg, til pronto at iværksætte redningsaktion, når en position løber sur, til at udgå overraskelser mht. skat og til meget andet. For ikke at tale om at økonomisere med hvor meget tid, det kræver at tage hånd om egne sparepenge.

Innovia’s fire workshops handler om praktiske metoder og overskuelige værktøjer. Metoder er systematik for vigtige ting, som man skal have styr på: Hvad er status på egen beholdning, hvilken styringsmetode kan anbefales, hvordan med timing af køb og salg, hvad med skat og mange andre praktiske spørgsmål.  Værktøjer er de enkelte regneark, websider, platforme osv., man skal kende til og endnu mere vigtigt: Dem man skal få færdighed i at bruge, så metoder ikke bliver afskrækkende tidsrøvere.

I løbet af disse workshops får du en række metoder med tilhørende værktøjer til pleje af en portefølje af værdipapirer. Kommer du så til at beherske alle Warren Buffetts værktøjer? Måske knap nok, men mindre kan også gøre det: Du får en afgrænset, men alligevel  kraftfuld værktøjskasse, som du reelt magter at bruge. Under ledelse af en facilitator, som selv har brugt metoderne, og med virkelige tal kan vise hvordan de fungerer.

Målgruppe

De fire workshops retter sig mod dem, der hands-on vil arbejde systematisk med sine aktier. Nogle deltagere har i forvejen god viden om management og om erhvervsliv og vil nu gerne i gang med bruge den i forbindelse med aktiehandel.  Andre har allerede investeret noget – måske pensionsmidler, måske frie midler – men søger strømlinet styring og metodik til løbende forbedring.

Indhold

Workshop-serien består af 4 gange 3,5 timer med følgende emner

  1. Porteføljestyring: Hvordan håndterer jeg det, jeg allerede ejer? Hvordan justerer jeg løbende?
  2. Regnskab: Hvordan går det samlet set? Skat?
  3. Køb & salg (del 1): Hvordan finde interessante muligheder? Hvordan vurdere kandidater ud fra nøgletal og kvalitativ indsigt i strategi, ledelse og organisering?
  4. Køb & salg (del 2): Hvordan analysere kursbevægelser, så køb og salg foregår på fordelagtige tidspunkter?

Workshops har som formål at gøre det praktiske arbejde Forløbet er et en træning i den praktiske  workshop, hvor deltagerne typisk arbejder to og to og lærer principper, metoder og værktøjer hands-on. I et blogindlæg finder du lidt mere om niveauet i workshops.

Tid, sted og pris

Forløbet afholdes hos Innovia over fire aftener:

  • Dag 1: Porteføljestyring
  • Dag 2: Regnskab
  • Dag 3: Køb & salg (del 1)
  • Dag 4: Køb & salg (del 2)

Alle dage kl. 17-20:30.  Et let traktement indgår.

Næste start i september 2017. Tilmelding foretages på vor kontaktformular eller via mobil/SMS 2028 6288.

Deltagergebyr er 2450 kr ex. moms, dog gratis for medlemmer af Round Tables for Investment og Round Tables for Management.

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type