Er workshops i Systematisk Investering kun for begyndere?

Education, Round Tables for Investment / 27.01.20170 comments

Hvilket niveau er workshops på?

Pas på dine sparepenge: Svøm godt i investeringshavet

Et par medlemmer af Round Tables for Investment har spurgt, om disse workshops kun er for begyndere, eller om det også har interesse for øvede? Måske endog erfarne, der mere har dyrket mavefornemmelsen end systematikken?

Svaret er, at de er for alle, der selv vil passe ordentligt på deres sparepenge.  Ved at investere systematisk i aktier og lignende.

Der er meget for den, der står ved investeringshavet og vil svømme godt. Der er meget til den mere erfarne, men blot intuitionsbaserede, som svømmer som fornemmelsen nu tilsiger, men som godt vil optimere sine svømmetag.

Systematik er mange ting. Nogle er for bedre afkast. Andre er for mindre tidsforbrug. Begge hensyn er følelige, når aktieporteføljen skal plejes ordentligt. Kurset sigter mod alle ikke-investeringsuddannede, men alligevel talentfulde, som har lyst til at bruge værktøj og struktureret arbejdsproces.

Nye teknikker til at optimere investeringer og til at spare tid

Kurset har meget, der ikke praktiseres af private investorer i almindelighed. Jeg kender en håndfuld overordentlig habile investorer, som givet både næse og erfaring, så jeg vil utvivlsomt tage ting op på kurset, de har hørt det i forvejen. Eksempelvis en “hold-the-line”-strategi som Kelly’s 3%-metode, men selv her kan jeg levere nye erfaringer – f.eks. genopretning af taber-investering – som ikke står i nogen lærebog.

På kurset kommer også en del ting, som jeg har udviklet/lært, og som jeg i mange tilfælde har luftet ved møder i Round Tables for Investment, men de bliver så i workshop-forløbet sat sammen til en større helhed.  Og så er der ud over metodik og værktøj en del data at garnere det hele med. I 2016 lavede jeg 200 børshandler, så det giver også nogle troværdige data og andre oplevelser.

Jeg har jo ikke lavet alle detaljer i workshops, men jeg vil gøre mig umage ift. både nye og erfarne. Det er min ambition at levere heureka-oplevelser til alle deltagere uanset forkundskaber.

Vel mødt til de fire workshops!

PS. Flere informationer her.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Recent Comments
  Archives
  Search
  Generic filters
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in excerpt
  Search in comments
  Filter by Custom Post Type