Elliott is my friend

Uncategorized / 03.10.20170 comments

Our course in Elliott wave analysis has ended and experiences from participants keep coming to considerate satisfaction to all involved. Amazing how buy and sell becomes more precise, and amazing how relaxed you yourself becomes. Not all patterns awaited becomes reality, but an impressing percentage do. The only thing I regret is 2017 was the first year I used it full scale – near 100 diagrams are in production use – but this is the old story on any step forward, I think.

Here is an example of how I use Elliott when trading YY, one of the fast-growing chinese Internet-companies.  Not having invested in this company before the challenge is to select a proper entry point. No one wants to enter at too high price, and YY has already grown more than 100% in 2017. So now or a bit late or not-at-all (ie. late to the party). I will keep you posted on how it progresses.

 

Read More >>
Star on Horizon

Stars On Horizon gav 11%

Round Tables for Investment / 07.02.20170 comments

Vogt dig for falske profeter!

11% fortjeneste kom der ud af at følge de Stars On Horison-ideer, deltagerne i Round Tables for Investment modtager omtrent hver måned. Stars On Horizon, kort kaldet SOH’ere, er velunderbyggede forslag til aktiekøb. Forslag jeg selv følger.

Men er SOHs nu også værd at lægge mærke til? Er det blot stjerneskud, der kort lyser op, eller er det små sole stadig væk?

Stars on Horizon for 2016 gav 11%

En opgørelse over, hvordan det er gået med 2016’s 12 SOH-ideer viser, at gennemsnittet blev 11,5% gevinst.  9 af forslagene var succesfulde, 3 kom ikke i land med overskud ultimo året. Ikke perfekt, men selv god research overlever ikke altid mødet med børsernes realitet.

Den samlede opgørelse kan du trække her. Så kan du se alle tallene og komme med din dom.

Read More >>
Systematisk investering

Er workshops i Systematisk Investering kun for begyndere?

Education, Round Tables for Investment / 27.01.20170 comments

Hvilket niveau er workshops på?

Pas på dine sparepenge: Svøm godt i investeringshavet

Et par medlemmer af Round Tables for Investment har spurgt, om disse workshops kun er for begyndere, eller om det også har interesse for øvede? Måske endog erfarne, der mere har dyrket mavefornemmelsen end systematikken?

Svaret er, at de er for alle, der selv vil passe ordentligt på deres sparepenge.  Ved at investere systematisk i aktier og lignende.

Der er meget for den, der står ved investeringshavet og vil svømme godt. Der er meget til den mere erfarne, men blot intuitionsbaserede, som svømmer som fornemmelsen nu tilsiger, men som godt vil optimere sine svømmetag.

Systematik er mange ting. Nogle er for bedre afkast. Andre er for mindre tidsforbrug. Begge hensyn er følelige, når aktieporteføljen skal plejes ordentligt. Kurset sigter mod alle ikke-investeringsuddannede, men alligevel talentfulde, som har lyst til at bruge værktøj og struktureret arbejdsproces.

Nye teknikker til at optimere investeringer og til at spare tid

Kurset har meget, der ikke praktiseres af private investorer i almindelighed. Jeg kender en håndfuld overordentlig habile investorer, som givet både næse og erfaring, så jeg vil utvivlsomt tage ting op på kurset, de har hørt det i forvejen. Eksempelvis en “hold-the-line”-strategi som Kelly’s 3%-metode, men selv her kan jeg levere nye erfaringer – f.eks. genopretning af taber-investering – som ikke står i nogen lærebog.

På kurset kommer også en del ting, som jeg har udviklet/lært, og som jeg i mange tilfælde har luftet ved møder i Round Tables for Investment, men de bliver så i workshop-forløbet sat sammen til en større helhed.  Og så er der ud over metodik og værktøj en del data at garnere det hele med. I 2016 lavede jeg 200 børshandler, så det giver også nogle troværdige data og andre oplevelser.

Jeg har jo ikke lavet alle detaljer i workshops, men jeg vil gøre mig umage ift. både nye og erfarne. Det er min ambition at levere heureka-oplevelser til alle deltagere uanset forkundskaber.

Vel mødt til de fire workshops!

PS. Flere informationer her.

Read More >>
 
Recent Comments
  Archives
  Search
  Generic filters
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in excerpt
  Search in comments
  Filter by Custom Post Type